Újdonságok a STRAND Fesztiválon!

Egy hónap múlva ilyenkor már Zamárdiban süttethetjük a hasunkat az 5. STRAND Fesztiválon! A hazai-és világsztár felhozatal szinte mindenki előtt ismert, most azonban egy egész sor izgalmas újdonsággal rukkoltak elő a szervezők. Lesz kertmozi, tábortűz, Nagy STRAND Kaland, izgalmas előadások és beszélgetések, vándor vurstli, vidámpark, új koncertszínpad és még sok minden más – de nézzük sorban!

folytatás »

Parov Stelar a STRAND Fesztiválon!

Augusztus 25-én 21.30-tól láthatjátok őt a MOL - Petőfi Rádió Nagyszínpadon!

folytatás »

Új fellépők + két színpad részletes programja

You Me at Six * Alan Walker * Wilkinson live * Alle Farben és Vigiland csatlakozott a #strand2017 fellépőihez! Ráadásul a a MOL - Petőfi Rádió Nagyszínpad, illetve az MVM Nagyszínpad részletes programja is elérhető a programok fülre kattintva!

folytatás »

#STRAND2017 – az első 24 név

December 1-től 24 napon keresztül napi 1 új STRAND fellépőt árultak el a szervezők, a 4 nemzetközi sztár mellett közel két tucat hazai kedvencet is láthat a közönség Zamárdiban, augusztus 23-26. között.

folytatás »

Elindult a kedvezményes jegyelővétel!

December 1-24. között szerezheted be a legkedvezményesebb árú STRAND belépődet, a jegyárakat és a jegyár fordulókat itt találod.

folytatás »

John Newman a STRAND Fesztiválon!

December elsején indul a kedvezményes jegyvásárlási időszak az 5. STRAND Fesztiválra, az akció alatt december 1 és 24. között ráadásul napi 1 fellépőt is bejelentünk, az első külföldi sztárfellépőnk John Newman!

folytatás »

December 1-jén indul a kedvezményes jegyelővétel!

December 1-24. között szerezheted be a legkedvezményesebb árú STRAND belépődet, a jegyárakat és a jegyár fordulókat itt találod.

folytatás »

Elkészült a #STRAND2016 hivatalos Aftermovie!

Éljük át újra az idei nyár legjobb pillanatait, repüljetek velünk vissza Zamárdiba, fogadjátok sok szeretettel a Strand 2016 hivatalos Aftermovie-t!

folytatás »

Pro Turismo-díjat kapott a Strand Fesztivál egyik alapító-főszervezője

A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését idén hat szakember vehette át, dr. Bienerth Gusztáv kormánybiztostól, köztük Lobenwein Norbert.

folytatás »

Hasznos információk indulás előtt

Hello STRAND Fesztiválozók! Eljött végre, amire tavaly augusztus óta vártunk: szerdán végre megnyitja kapuit a STRAND Fesztivál! Indulás előtt összeszedtünk nektek minden fontos információt, kezdve attól, mit hozzatok magatokkal, egészen addig, mi vár titeket a fesztivál területén. Jó olvasgatást, találkozunk Zamárdiban!

folytatás »